Spenótos frittata

image

Hozzàvalók:

  • egy marék spenót
  • 6 tojás
  • 2 dl tejszín
  • apróra vàgott sonka, szalámi ízlés szerint
  • 1 vörös hagyma
  • só, bors

Elkészítès:

Olajon pirítsuk meg a hagymát, majd fokozatosan adjuk hozzá a sonkát, szalámit, és az apróra vágott spenótot. A tojást verjük fel, majd öntsük hozzá a tejszínt és ízesítsük sóval, borssal. Mikor az olajon elkèszültek a hozzávalók, öntsük a tojáshoz. Egy kivajatott tàlba öntve süssük 20-30 percen keresztül 180 fokon.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s